Carpaccio z jelenia z certyfikatem Dobry Produkt 2021

Carpaccio z jelenia HoReCa Las-Kalisz zostało wyróżnione jako jeden z 15 spośród 160 produktów i firm zgłoszonych w tegorocznej, 12. edycji plebiscytu Dobry Produkt, organizowanego przez Grupę Polskie Towarzystwo Wspierania Przedsiębiorczości.


Założeniem konkursu jest nagrodzenie i wskazanie najciekawszych produktów spożywczych, wyróżniających się jakością, innowacyjnością, ale także tradycyjną i regionalną recepturą, przeznaczonych na rynek detaliczny i HoReCa (hotele, restauracje, catering). Certyfikaty przyznają redakcje poczytnych portali branżowych – portalspożywczy.pl, dlahandlu.pl oraz horecatrends.pl. W skład komisji konkursowej poza redaktorami wchodzą eksperci oraz analitycy rynkowi i managerzy sektora spożywczego. Konkurs jest całkowicie bezstronny, a zgłaszający nie wnosi żadnych opłat.

Carpaccio z zostało uhonorowane certyfikatem Dobry Produkt 2021 w kategorii HorecaTrends, która obejmuje wyroby odpowiadające aktualnym trendom kulinarnym. Uroczyste podsumowanie plebiscytu odbyło się 8 listopada 2021 r. w hotelu Sheraton w Warszawie, podczas wieczornej gali wieńczącej XIV Forum Rynku Spożywczego i Handlu. Wzięli w niej udział prezes zarządu firmy Las-Kalisz Tomasz Tarnawski oraz dyrektor handlowy Gabriel Mularczyk.

Dziękujemy wszystkim partnerom i klientom oraz zespołowi naszej firmy, dzięki którym carpaccio z jelenia mogło uzyska prestiżowe ogólnopolskie wyróżnienie.