SPECJALISTA ds. JAKOŚCI:
Zakres obowiązków:
- Kontrola produkcji i produktów na każdym etapie wytwarzania;
- Wdrażanie wymagań jakościowych w produkcji;
- Tworzenie, wdrażanie, utrzymywanie systemu zarządzania jakością;
- Rozwiązywanie bieżących problemów jakościowych i analiza ich przyczyn w oparciu o narzędzia jakościowe oraz działania naprawcze;
- Przygotowanie i prowadzenie szkoleń dla pracowników z zakresu wdrożonych standardów jakościowych;
- Współpraca z innymi działami w firmie;
- Udział w audytach zewnętrznych oraz inspekcjach urzędowych (Inspekcja Weterynaryjna, Sanepid).
Wymagania:
- Wykształcenie wyższe;
- Znajomość standardów jakościowych GMP, GHP, HACCP, IFS/BRC oraz wymagań regulacyjnych w zakresie jakości i bezpieczeństwa żywności;
- Praktyczna umiejętność wykorzystywania pakietu MS Office;
- Dobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego w mowie i piśmie;
- Orientacja na realizację celów, sumienność, systematyczność, zaangażowanie i gotowość na rozwój;
- Umiejętność planowania i organizacji pracy;
- Umiejętność organizacji dokumentacji biurowej w formie papierowej i elektronicznej;
- Dbałość o dobrą atmosferę i komunikację w zespole;
- Mile widziane doświadczenie w branży spożywczej.
PRACOWNIK MAGAZYNU
Zakres obowiązków:
- wspieranie w pracy magazyniera;
- pomoc w prowadzeniu magazynu;
- przyjmowanie, przechowywanie i wydawanie produktów, materiałów i surowców;
- zabezpieczanie towaru przed uszkodzeniem, zniszczeniem, zepsuciem oraz szkodnikami;
- dbanie o towar przed pożarem, kradzieżą lub zalaniem;
- prowadzenie dokumentacji magazynowej zgodnie z instrukcjami składowania i transportu oraz obowiązującymi normami;
- mile widziane uprawnienia na obsługę wózka widłowego i podstawowa znajomość języka niemieckiego.
ROZBIERACZ-WYKRAWACZ MIĘSA
Zakres obowiązków:
- trybowanie, wykrawanie, rozbiór, porcjowanie dziczyzny i mięsa królika;
- praca na hali produkcyjnej w temperaturze 12⁰C;
- praca nożem rzeźnickim i innym sprzętem produkcyjnym.
PORTIER:
Zakres obowiązków:
- codzienna kontrola wszystkich pomieszczeń w celu zabezpieczenia przed pożarem i kradzieżą;
- zapobieganie uszkodzeniu lub zniszczeniu mienia placówki;
- dokonywanie drobnych napraw sprzętów, urządzeń w ramach posiadanych uprawnień;
- sumienne, staranne i terminowe wykonywania powierzonej pracy;
- prowadzenie rejestracji wjazdu i wyjazdu oraz wejść i wyjść na teren zakładu;
- zgłaszania i eliminowania zagrożeń w budynku i na terenie zakładu;
- wypełnianie kart zadań;
- pilnowanie utrzymania ciepła w budynkach spółki;
- wykonywanie zadań zleconych bezpośrednio przez przełożonych;
- dbanie o czystość na terenie zakładu;
- mile widziane uprawnienia palacza.
CV prosimy przesyłać na adres:
biuro@las-kalisz.pl. Szczegółowych informacji udzielamy pod numerem tel. +48 62 725 42 70.