Dzik | |
---|---|
Szynka zk. | |
Szynka zk. warchlak | |
Szynka bk. | |
NEW | Szynka odbłoniona 4-er |
Schab zk. | |
Schab zk. warchlak | |
NEW | Short loin z dzika |
French racks | |
Schab bk. | |
Stek ze schabu | |
NEW | Kotlet schabowy (klepany) 120-140 g/szt. |
Polędwiczki | |
Łopatka bk. | |
Kark bk. | |
Policzki | |
Żeberka | |
Boczek bk. | |
Gulasz extra | |
Gulasz standard | |
Golonka | |
Ossobuco z golonki | |
Szaszłyk z dzika BBQ | |
Sos z dziczyzny demi glace - wild sauce, koncentrat dzikiego smaku | |
NEW | Sos demi glace z dziczyzny (2x500 g) 1 kg (dzik, sarna, jeleń) |
Królik - Kaninchen | |
Tuszka cała | |
NEW | Tuszka połówka cięta wzdłużnie ok. 500 g |
Tuszka dzielona | |
Udka 2-3 szt. | |
Comberki 3 szt. | |
Łopatki | |
Wątroba | |
Filet 4 szt. | |
Przodki | |
Mięso b/k | |
Kości | |
Sarna | |
Udziec zk. | |
Udziec bk. | |
Comber zk. | |
Comber bk. | |
Polędwiczki | |
Steki z udźca | |
Gulasz extra 1 kg | |
Gulasz standard 2,5 kg | |
Łopatka bk. | |
Mięso gulaszowe | |
Kości extra | |
Kości rurowe | |
Muflon - Mufflon | |
NEW | Comber bk |
NEW | Udziec bk |
NEW | Gulasz extra |
Jeleń | |
---|---|
Udziec zk. | |
Udziec bk. | |
Udziec 4-er | |
Comber zk. | |
Comber bk. | |
Steki z combra | |
Polędwiczki | |
Rolada | |
Łopatka bk. | |
Kark bk. | |
Ozory | |
Gulasz extra 1 kg | |
Gulasz extra 2,5 kg | |
Gulasz standard 1,0 kg | |
Gulasz standard 2,5 kg | |
Kości karkowe | |
Kości rurowe | |
Steki T-bone | |
NEW | Mięso tatarowe z udżca (110 g > 130 g/ szt.) kg |
NEW | Burger z jelenia 200 g (5 szt./ opak./ 5 opak./ karton/ 5kg) |
French racks z combra | |
NEW | Carpaccio z combra (10*100 g) 1 kg/ opak. |
NEW | Żebra paski |
Szaszłyk z jelenia BBQ | |
Souris - golonka bk. (kalibrowana) | |
NEW | Jeleń policzki |
Daniel | |
Udziec zk. | |
Udziec bk. | |
Comber zk. | |
Comber bk. | |
Polędwiczki | |
Łopatka bk. | |
Gulasz standard 2,5 kg | |
NEW | Carpaccio z combra (10*100 g) 1kg/ opak. |
NEW | French racks z combra |
Ptactwo | |
Perliczka ok. 950-1050 g/ szt. | |
Perliczka pierś |
|
Przepiórka 150-170 g / szt. | |
Bażant Polska - LK / 800-900 g / szt. | |
Bażant udka LK / kg / 10 szt./ opak. | |
Bażant pierś ze skrzydłem LK / kg / 10 szt./ opak. | |
Dzika kaczka 800-900 g / szt. | |
NEW | Przepiórka pierś / kg |
Kuropatwa cała 250-300 g/ szt. | |
Gołab domowy premium 340 g/ szt. - kg | |
LEŚNY GULASZ | |
NEW | 2 SMAKI - DANIEL + DZIK 80/20% - 1000 g/ opak. |
NEW | 2 SMAKI - JELEŃ + DZIK 80/20% - 1000 g/ opak. |
NEW | 3 SMAKI - JELEŃ + DANIEL + DZIK 50/40/10% - 1000 g/opak. 430 g |
Zając | |
Zając cały 1400-2000 g | |
Zając skoki 300-400 g | |
Renifer | |
NEW | Udziec bk. |
NEW | Comber bk |