„Las-Kalisz” sp. z o.o., Tomnice
biuro@las-kalisz.pl
+48 62 725 42 70
Start
News
O firmie
Historia
Misja
Certyfikaty
Przetargi
Kariera
Oferta HoReCa
Oferta HoReCa
HoReCa offer
Skup dziczyzny
Przepiśnik
Pieczona rolada z łopatki dzika
Pieczony udziec z dzika
Łatwy gulasz z jelenia
Rolada z jelenia gotowana w rosole
Biała kiełbasa z dziczyzny
Comber sarni z kością pieczony
Marynowana w płatkach jelenina, mięso z daniela lub sarny
Doskonały hamburger z dziczyzny
Carpaccio z jelenia
Kontakt
e-Sklep
Start
News
O firmie
Historia
Misja
Certyfikaty
Przetargi
Kariera
Oferta HoReCa
Oferta HoReCa
HoReCa offer
Skup dziczyzny
Przepiśnik
Pieczona rolada z łopatki dzika
Pieczony udziec z dzika
Łatwy gulasz z jelenia
Rolada z jelenia gotowana w rosole
Biała kiełbasa z dziczyzny
Comber sarni z kością pieczony
Marynowana w płatkach jelenina, mięso z daniela lub sarny
Doskonały hamburger z dziczyzny
Carpaccio z jelenia
Kontakt
e-Sklep
MIĘSO Z DZIKA KLASY II
Skrawki mięsa poprodukcyjnego pochodzące z wykrawania boczku, łopatki i karku dzika.
CHARAKTERYSTYKA PAKOWANIA
Worki polietylenowe, pakowane w kartonach po około 15 kg.