Cienko krojone plastry surowego combra jelenia to doskonała baza do przyrządzenia niezastąpionej przystawki. Produkt został stworzony głównie z myślą o restauratorach, którzy chcą zaskoczyć swoich klientów nietuzinkową propozycją dania z dziczyzny.
Jest jednak dostępny również na zamówienie klientów indywidualnych. W opakowaniu znajduje się 10 stugramowych porcji podzielonych na pakiety o średnicy 28 cm, przełożone papierem pergaminowym i gotowe do jednorazowego podania. Całość została umieszczona w zbiorczej torebce ze zgrzewanej folii i zapakowana w tekturowe pudełko.
Aby podać carpaccio, wystarczy posmarować talerz ulubionymi oliwą i octem, wyłożyć plastry mięsa stroną z papierem ochronnym do góry, a po jego zdjęciu umieścić na wierzchu wybrane dodatki. Po rozmrożeniu (trwa to ok. 10 minut) carpaccio należy przyprawić świeżo zmielonymi solą i pieprzem. Przystawka jest gotowa do podbijania serc najwybredniejszych klientów!
Cena brutto carpaccio wynosi 140 zł.
Zamówienia można składać e-mailowo:
gabriel.mularczyk@las-kalisz.pl lub telefonicznie pod numerem 601 160 187.